Aktiviteter

Öppenfotboll 1

Öppen fotboll

Öppen Fotboll är ”prova på idrott” för flickor som aldrig varit med i en förening eller idrottat tidigare. Vi vill vi att fler tjejer ska få möjligheten att vara fysiskt aktiva på fritiden, hitta en idrottsförening som passar dem och få en meningsfull fritid.

Efterskolan 7

Efter skolan

Efter Skolan är en strukturerad och ledarstyrd fritidsverksamhet med syfte att främja arbete, körkort, utbildning och personlig utveckling för målgruppen 16-29 år med målet att attrahera unga att i tidig ålder sysselsätta sig.

Nattfotboll

Nattfotboll Västerort är organiserad spontanfotboll som erbjuds på det tider då behovet av sunda aktiviteter är som störst – kvällstid på helger. På alla aktiviteter finns 3-5 ledare som är lokalt förankrade i området och alla mellan 7-25 år är välkomna utan att behöva anmäla sig eller registrera sig.

Slussen in

Slussen in är BPs arbetsmarknadsprojekt som finansieras av Tillväxtverket inom ramen för deras satsning på ”enklare vägar till jobb och kompetens”. Syftet är att göra det lättare för näringslivet att hitta rätt kompetens och samtidigt bidra till ett mer jämställt och inkluderande arbetsliv. 

Första jobbet

BP erbjuder möjligheter för unga vuxna (16-24 år) att få sina första arbetslivserfarenheter på Grimsta IP, det kan t.ex. vara som tränare, extra arbete inom media, publikvärdar på matcher och i caféverksamheten. Arbetslivserfarenhet, nätverk och kontakter in till arbetsmarknaden kan göra stor skillnad för att fler möjligheter ska öppna sig och här fyller BP en väldigt viktig funktion.

Summercamp 3

Summercamp

Summercamp är ett gratis sommarlovsläger för barn i åk. 3-6 hemmahörande i Hässelby och Vällingby. Lägret arrangeras av BP i samverkan med Hässelby/Vällingby Stadsdelsförvaltning tillsammans med andra idrottsföreningar. Syftet med lägret är att erbjuda barn som inte är föreningsaktiva möjligheten att prova på olika idrotter och träffa nya kompisar under sommarlovet.